Hotel New York

Hotel New York is gevestigd in het vroegere hoofdkantoor van de Holland-Amerika Lijn. Vanaf deze plek vertrokken vele Europeanen naar Noord Amerika. Tegenwoordig is Hotel New York een hotel/restaurant waar u terecht kunt voor een overnachting, lunch, high tea of een diner.

Gemeente: Rotterdam
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Overnachten / Hotel

Details  Verschillende prijzen voor verschillende activiteiten, zie website

Met de Tournado Partybus naar uw uitje toe

Wilt u op een unieke manier vervoert worden naar uw uitje? Dan is er geen leukere manier als met de Tournado Partybus naar uw uitje te gaan. Het feest begint namelijk op het moment dat u de Partybus instapt. Deze gave bus beschikt namelijk over een professionele geluidsinstallatie, karaokeset, rookmachines, lasershows, feestverlichting en uiteraard een bar vol met gekoelde dranken naar keuze. Ook beschikken de Partybussen van Tournado over een indeling waarbij u in groepjes van vier aan een tafel kunt zitten. Deze indeling komt zeker ten goede van de sfeer. Maar uiteraard mag u natuurlijk ook heel de weg lekker staan dansen, want dat is namelijk ook toegestaan in deze bus!

Gemeente: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Dordrecht, Bergschenhoek, Delfgauw, Schiedam, Vlaardingen, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Hillegom
Geschikt voor aantal personen: 1-500
Categorie: Vervoer / Partybus
Gemiddelde score: 0/5

Details  Prijs is afhankelijk van het aantal personen

Kunsthal Rotterdam

Het gebouw van de Kunsthal in Rotterdam is een kunstwerk op zich. In de Kunsthal zijn grote tentoonstellingsruimtes waar u verschillende exposities kunt bewonderen.

Gemeente: Rotterdam
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Bezienswaardigheden / Kunsttentoonstelling

Alpine Sports

In Alpine sports kunt u leren skien of snowboarden op een van de drie rolbanen of de schotelbaan. Ook kunt u trampoline springen en sleetje rijen. Dit is alles is een typische Alphensfeer die u echt een winstersport gevoel geeft!

Gemeente: Delft
Geschikt voor aantal personen: 0-20
Categorie: Amusement / Wintersport