Skibaan Dousberg

Bij Skibaan Dousberg kunt u terecht voor skilessen of snowboardlessen, maar ook voor vrij skieën of snowboarden. Ook het materiaal kan hier worden gehuurd. Kosten verschillen per activiteit en leeftijd. Hieronder ziet u het minimum tarief voor ski- of snowboardlessen, per 10 lessen.

Gemeente: Maastricht
Geschikt voor aantal personen: 1-10
Categorie: Actie en Avontuur/Skicentrum

Details  Vanaf 100

Kasteel Valkenburg

Bij een bezoek aan de kasteelruine in Valkenburg ziet u de Middeleeuwen herleven. Er worden rondleidingen en workshops gegeven en u kunt roofvogelshows of goochelshows bezoeken.

Gemeente: Valkenburg
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Bezienswaardigheden/Kasteel

Boottocht over de Maas

Boottochten voor ieder soort groep of thema. Mogelijkheden voor een korte boottocht vanaf 50 minuten vaartijd. Er is de mogelijkheid de boottocht op persoonlijke voorkeur af te stemmen.

Gemeente: Maastricht
Geschikt voor aantal personen: 1-500
Categorie: Amusement/Boottochten

Game en De Smaakmaker

Adriaan de Smaakmaker is een unieke winkel in hartje Maastricht waar u overheerlijke mosterds, jams, chutney’s, azijnen, vinaigrettes en mayonaises kunt krijgen. In dit arrangement “Game & De Smaakmaker” maakt u kennis met dit bijzondere etablissement door een bezoek met een kleine proeverij.

Gemeente: Maastricht
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Eten en drinken/Proeverij

Game en BBQ

Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor uw bedrijfsuitje en wilt u genieten met een gezellige BBQ? Dat kan met dit arrangement. Ontdek Maastricht aan de hand van de Discovery Game en sluit af met een heerlijke BBQ met uw collega’s.

Gemeente: Maastricht
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Eten en drinken/Restaurant

Ballonvaart, in een luchtballon van Nederland genieten

Hou je van een uitdaging en heb je geen hoogtevrees? Dan is een ballonvaart zeker wat voor jouw! Iedere ballonvaart is anders, dus is iedere ballonvaart dan ook een unieke ervaring! Doordat de windsnelheid en windrichting iedere dag anders is, is het dan ook nooit exact te voorspellen waar de ballon zal gaan landen! Tijdens deze ballonvaart geniet je van het mooie uitzicht, terwijl de natuurgebieden aan je voorbij trekken. Veel mensen zeggen dan ook dat als je in een ballon zit de tijd dan ook even stil staat en de wereld langs je voorbij schiet.

Gemeente: Maastricht, Alkmaar, Alphen aan den Rijn, Amersfoort, Apeldoorn, Breda, Doetinchem, Eindhoven, Emmen, Groningen, Houten, Nieuwegein, Utrecht, Waddinxveen, Roermond, Zwolle, Woerden, Veenendaal
Geschikt voor aantal personen: Tot 200
Categorie: Rondleidingen/Ballonvaart