The Hangover game

Wie heeft de film niet gezien? Ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Verloren tanden, gestolen portemonnees, een afgrijselijke tatoeage en een knallende koppijn. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden! Met behulp van een smartphone worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak.

Gemeente: Amsterdam
Geschikt voor aantal personen: 8>
Categorie: Amusement
Subcategorie: Avonturenspel

Details  Inclusief: Professionele begeleiding, 1 consumptie en versnapering, een smartphone per team, een prijs voor het winnende team.

Architectuur Game

Maak kennis met Rotterdams Architectuur met de Architectuur Game van Mister Rotterdam. Aan de hand van deze game leert u wandelend de stad kennen en krijgt u een kijkje in de architectonische keuken van Rotterdam. Zo krijgt u een brede en leuke indruk van wat Rotterdam op architectuurgebied te bieden heeft!

Gemeente: Rotterdam
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Rondleidingen
Subcategorie: Eten

Heineken Experience

Beleef een leuke en gezellige middag met collega’s, familie of vrienden tijdens de Discovery Game Amsterdam en breng een bezoek aan de Heineken Experience. Een leuke en fascinerende invulling voor uw bedrijfsuitje of dagje Amsterdam.

Gemeente: Amsterdam
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Entertainment en theater
Subcategorie: Concert en feestlocaties

Comedy dinershow

Tijdens deze show wordt lekker lachen met lekker eten gecombineerd! Voor velen de perfecte combinatie. Bij aankomst wordt u ontvangen in een sfeervol en gezellig restaurant waar u plaats zult nemen voor een heerlijk drie gangen diner. U heeft de keuze uit meerdere voorgerechten, drie hoofdgerechten en drie nagerechten.

Gemeente: Amsterdam
Geschikt voor aantal personen: 1-100
Categorie: Entertainment en theater
Subcategorie: Comedyshow

Madame Tussauds

Madame Tussauds is gevestigd in de binnenstad van Amsterdam. Er zijn wassenbeelden opgesteld van beroemdheden waarmee u op de foto kunt.

Gemeente: Amsterdam
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Bezienswaardigheden
Subcategorie: Poppenmuseum

Bierproeverij

Tijdens deze proeverij ontdekt u de vele soorten bieren die Nederland kent! Een echte bierexpert verteld over al deze soorten bieren, en uiteraard dienen jullie ook je mening te geven over deze heerlijke bieren! U krijgt indrukwekkende verhalen te horen over de geschiedenis van het bier, het brouwproces en natuurlijk hoe je de biersoorten het beste kunt drinken.

Gemeente: Amsterdam
Geschikt voor aantal personen: 1-50
Categorie: Eten en drinken
Subcategorie: Bierproeverij