The Hangover game

Wie heeft de film niet gezien? Ook jullie hebben gisteren een fantastische vrijgezellendag beleefd en daar ondervinden jullie nu de naweeën van. Verloren tanden, gestolen portemonnees, een afgrijselijke tatoeage en een knallende koppijn. En nu het ergste: het huwelijk is vandaag en daar moet nog van alles voor geregeld worden! Met behulp van een smartphone worden jullie kriskras door de stad geleid. Het doel van het spel is om munten te verzamelen en hiermee zaken te regelen, zoals het herstellen van je gebit en het afbetalen van de ringen en het trouwpak.

Gemeente: Amsterdam
Geschikt voor aantal personen: 8>
Categorie: Amusement / Avonturenspel

Details  Inclusief: Professionele begeleiding, 1 consumptie en versnapering, een smartphone per team, een prijs voor het winnende team.

Golfclinic en Kroegentocht

Geniet op een van Rotterdams mooiste golfbanen van de prachtige omgeving, terwijl je les krijgt in een golfclinic. Onder leiding van een PGA Professional onderga je een simpele introductie in de golfsport of – bij meer ervaren groepen – een verbetering van je spel. Aan het eind van de clinic vallen prijzen te verdienen in de putting competitie. Na de clinic volgt een kleine kroegentocht in de Rotterdamse binnenstad om vervolgens eventueel neer te strijken voor een diner op een locatie naar keuze.

Gemeente: Rotterdam
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Amusement / Golfbaan

GPS sloepen Challenge

Een unieke wedstrijd met sloepen. Je dient zelf te varen, manoeuvreren, aanleggen en te navigeren! Iedereen wordt in groepjes verdeeld over elektrische aangedreven sloepen richting de aakvlaai in de Biesbosch. In het water zijn GPS punten uitgezet die per team gezocht moeten worden. Het leuke hiervan is dat GPS wel richting aangeeft maar geen land of water. Hierdoor wordt het dus een erg chaotisch en hilarisch spel. Punten kunnen verdiend worden de gekste opdrachten uit te voeren Na deze opdrachten is er uiteraard ook nog de tijd om met de boot de prachtige natuurgebieden van de Biesbosch te ontdekken.

Gemeente: Drimmelen
Geschikt voor aantal personen: 10 – 1000
Categorie: Actie en Avontuur / Waterspellen

 

Game met Segways Lunch en Dinner

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Beleef Den Haag op de iGo Segway; het coole en hippe vervoermiddel, dat inmiddels landelijke bekendheid geniet. Het arrangement met de iGo Segways bestaat uit de Discovery Game Den Haag en een workshop op de Segways.

Gemeente: Den Haag
Geschikt voor aantal personen: 20+
Categorie: Workshops / Spelworkshop

De Mannen tegen de Vrouwen dinerquiz

Uiteraard gooien we je niet zomaar in het diepe. We beginnen vriendschappelijk met een relaxte ontvangst met een welkomstdrankje. Daarna krijg je een uitgebreide speluitleg, zodat je alle ins en outs kent. Vervolgens delen we de groep op in een mannen- en een vrouwenteam. De spanning stijgt en de vooroordelen groeien…

Gemeente: Sneek
Geschikt voor aantal personen: 20+
Categorie: Amusement / Groepsspel

Wie is de Rat

Wie is de Rat spel, Wie saboteert de boel en is de Rat binnen het team! Het Wie is de Rat spel is één van de leukste uitjes om te doen. List en bedrog zijn aan de orde van de dag. Wie kan je vertrouwen in je team en wie niet?! Aan jullie de taak om de Rat te ontmaskeren en onschadelijk te maken!

Gemeente: Groningen
Geschikt voor aantal personen: 15+
Categorie: Amusement / Groepsspel

Haarlemse Borrelbootjes

De Haarlemse Borrelbootjes organiseren verschillende soorten uitjes op een bootje. U kunt bijvoorbeeld eerst een stukje steppen en vervolgens gaan varen, een speurtocht op een bootje doen of stadsgolfen en varen.

Gemeente: Haarlem
Geschikt voor aantal personen: 1-10
Categorie: Amusement / Boottochten

Details  Vanaf 19,75

GPS Game City Tracks Rotterdam

Ontdek Rotterdam op een geheel nieuwe wijze met dit nieuwe spel, City Tracks. City Tracks is een leuke en vernieuwende combinatie van GPS-gaming, interactie, wandelen, gezelligheid en competitie. Het spel wordt gespeeld in teams. Elk team krijgt een smartphone met ingebouwde GPS-ontvanger mee. Op de telefoon wordt een plattegrond van de stad weergegeven, waarop telkens je volgende bestemming is aangeduid.

Gemeente: Rotterdam
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Eten en drinken / Eten

Met de Tournado Partybus naar uw uitje toe

Wilt u op een unieke manier vervoert worden naar uw uitje? Dan is er geen leukere manier als met de Tournado Partybus naar uw uitje te gaan. Het feest begint namelijk op het moment dat u de Partybus instapt. Deze gave bus beschikt namelijk over een professionele geluidsinstallatie, karaokeset, rookmachines, lasershows, feestverlichting en uiteraard een bar vol met gekoelde dranken naar keuze. Ook beschikken de Partybussen van Tournado over een indeling waarbij u in groepjes van vier aan een tafel kunt zitten. Deze indeling komt zeker ten goede van de sfeer. Maar uiteraard mag u natuurlijk ook heel de weg lekker staan dansen, want dat is namelijk ook toegestaan in deze bus!

Gemeente: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Dordrecht, Bergschenhoek, Delfgauw, Schiedam, Vlaardingen, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Hillegom
Geschikt voor aantal personen: 1-500
Categorie: Vervoer / Partybus
Gemiddelde score: 0/5

Details  Prijs is afhankelijk van het aantal personen

Jongens tegen de meisjes

Wie zijn er beter op het werk? Of wie houden er meer van sex? Op al deze vragen en nog veel meer(mogen eventueel ook zelf verzonnen worden) krijg je deze dag antwoord. Dit hilarisch spel wordt onder begeiliding van een echte humoristische quizmaster gespeeld op een locatie naar keuze.

Gemeente: heel Nederland
Geschikt voor aantal personen: 1-200
Categorie: Amusement / Spel