GPS sloepen Challenge

Een unieke wedstrijd met sloepen. Je dient zelf te varen, manoeuvreren, aanleggen en te navigeren! Iedereen wordt in groepjes verdeeld over elektrische aangedreven sloepen richting de aakvlaai in de Biesbosch. In het water zijn GPS punten uitgezet die per team gezocht moeten worden. Het leuke hiervan is dat GPS wel richting aangeeft maar geen land of water. Hierdoor wordt het dus een erg chaotisch en hilarisch spel. Punten kunnen verdiend worden de gekste opdrachten uit te voeren Na deze opdrachten is er uiteraard ook nog de tijd om met de boot de prachtige natuurgebieden van de Biesbosch te ontdekken.

Gemeente: Drimmelen
Geschikt voor aantal personen: 10 – 1000
Categorie: Actie en Avontuur / Waterspellen

Mountain Network Dordrecht

Klimmen en klauteren in het klim en bergsportcentrum van Dordrecht. Heb je geen hoogtevrees dan is dit echt iets voor jou!

Gemeente: Dordrecht
Geschikt voor aantal personen: Max 10
Categorie: Actie en Avontuur / Klimcentrum

Indoor speelparadijs Kinderstad

Indoor speelparadijs Kinderstad is een ideale plek om u kinderen te laten spelen. Het maakt niet uit als het slecht weer is want dit speelparadijs is volledig overdekt. Door alle leuke speeltoestellen zoals onder andere glijbanen, springkussens, het klauterkasteel en de spannende klimvulkaan beleven uw kinderen een onvergetelijke dag. Is uw zoon/dochter bijna jarig? Indoor speelparadijs Kinderstad is ook een ideale plek om een kinderfeestje te vieren.

Gemeente: Heerlen
Geschikt voor aantal personen: 100+
Categorie: Amusement / Speelpark

 

Met de Tournado Partybus naar uw uitje toe

Wilt u op een unieke manier vervoert worden naar uw uitje? Dan is er geen leukere manier als met de Tournado Partybus naar uw uitje te gaan. Het feest begint namelijk op het moment dat u de Partybus instapt. Deze gave bus beschikt namelijk over een professionele geluidsinstallatie, karaokeset, rookmachines, lasershows, feestverlichting en uiteraard een bar vol met gekoelde dranken naar keuze. Ook beschikken de Partybussen van Tournado over een indeling waarbij u in groepjes van vier aan een tafel kunt zitten. Deze indeling komt zeker ten goede van de sfeer. Maar uiteraard mag u natuurlijk ook heel de weg lekker staan dansen, want dat is namelijk ook toegestaan in deze bus!

Gemeente: Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Breda, Delft, Zoetermeer, Rijswijk, Leidschendam, Dordrecht, Bergschenhoek, Delfgauw, Schiedam, Vlaardingen, Leiden, Leiderdorp, Noordwijk, Katwijk, Wassenaar, Hillegom
Geschikt voor aantal personen: 1-500
Categorie: Vervoer / Partybus
Gemiddelde score: 0/5

Details  Prijs is afhankelijk van het aantal personen

 

Madame Tussaud

Madame Tussaud is gevestigd in de binnenstad van Amsterdam. Er zijn wassenbeelden opgesteld van beroemdheden waarmee u op de foto kunt.

Gemeente: Amsterdam
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Bezienswaardigheden / Poppenmuseum

SEA LIFE Scheveningen

Met meer dan vijftig aquaria en 3000 dieren bezoek je de mysterieuze onderwaterwereld van de 7 wereldzeeén. Ontdek wat de 7 wereld zeeén te bieden hebben, van gevaarlijke haaien tot schattige zeepaardjes!

Gemeente: Scheveningen
Geschikt voor aantal personen: 1-200
Categorie: Amusement / Aquarium

 

Duinrell

Pretpark voor jong en oud en met een zwembad

Gemeente: Wassenaar
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Amusement / Pretpark

Details  Goedkoop voor groepen

 

Diergaarde Blijdorp

Diergaarde Blijdorp in Rotterdam is één van de meest bekende dierentuinen van Nederland en heeft een groot aantal soorten dieren in huis. In het unieke Oceanium loopt u onder en tussen de vissen door. In Blijdorp er zijn verschillende restaurants waar u kunt genieten van een hapje en een drankje.

Gemeente: Rotterdam
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Amusement / Dierentuin

 

Efteling

Pretpark voor gezinnen en jongeren.

Gemeente: Waalwijk
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Amusement / Pretpark

 

Koningin Julianatoren

Koningin Julianatoren is een familiepretpark gelegen in Apeldoorn en is vooral geschikt voor gezinnen met kinderen tot 12 jaar. Er zijn ruim 60 attracties en shows te zien in dit pretpark.

Gemeente: Apeldoorn
Geschikt voor aantal personen: 1-100+
Categorie: Amusement / Pretpark