Over Tournado Events

Tournado Events heeft als doel om voor ieder soort doelgroep een passende belevenis te bieden. Het grote voordeel van Tournado is de veelzijdigheid als het gaat om het aanbod op het gebied van vrije tijd en vervoer. Tournado is al jaren een bekend begrip als het gaat om partyvervoer en ceremonieel vervoer. Daarom heeft Tournado altijd het beste voor uw bedrijfsfeest, verjaardag, vriendenuitje, vrijgezellenfeest, noem maar op.

Mogelijkheden Tournado Events

Uitjes

Op www.tournado-events.nl kunt u gemakkelijk meerdere uitjes vinden en toevoegen. Na het toevoegen van een uitje komt u terecht op de pagina ‘stap 1’ van de checkout procedure. U kunt op dit punt ervoor kiezen terug te keren naar het zoekscherm en nog meer uitjes toe voegen. Nadat u tevreden bent met het aantal enhet soort uitjes, dient u in stap 1 alle gegevens in te vullen. Na controle in stap 2, is het met één druk op de knop voltooid en is Tournado Events op de hoogte van uw wensen.

Offerte aanvragen

Na het invullen van alle gegevens in stap 1 van de checkoutprocedure, die start als u een uitje heeft toegevoegd, ontvangt u van ons binnen enkele werkdagen een passende offerte. Deze offerte houdt in dat u van ons een begeleidend stuk tekst ontvangt met daarin de mogelijkheden en tarieven. Deze offerte is minimaal 1 week geldig.

Tournado Partybussen

Tournado Partybussen is onderdeel van Tournado Events. Zie de website van Tournado voor meer informatie hierover. Bent u op zoek naar een foto van uw bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest? Bekijk dan de facebook pagina van Tournado Partybussen.

 

 

 

Contact


Kleveringweg 5

2616LZ Delft

E-mail: info@tournado-events.nl

Telefoon: 015-263 33 33