Brouwerij De Hemel

Heeft u altijd al eens willen zien hoe een brouwproces in zijn werk gaat en wilt u vervolgens kennis maken met een aantal bieren door middel van een proeverij? Brouwerij de Hemel verzorgt dit voor u, als u van tevoren een reservering maakt.

Gemeente: Nijmegen
Geschikt voor aantal personen: 1-10
Categorie: Rondleidingen
Subcategorie: Brouwerij

Details – 10.00 €/p.p.  Vanaf 10

Museum het Valkhof

Museum het Valkhof is een samengevoegd museum en is relatief jong. De collectie bestaat voor een groot deel uit Romeinse archeologie en een collectie oude en moderne kunst.

Gemeente: Nijmegen
Geschikt voor aantal personen: 1-10
Categorie: Bezienswaardigheden
Subcategorie: Historisch museum

Details – 8 €/p.p.

Glühwein workshop

Jetzt geht’s los, tijdens deze workshop! Krijg alle uitleg over hoe je de lekkerste Glühwein kan maken. Tijdens deze workshop maakt u het op twee manieren; Glühwein volgens het originele recept en Scandinavische Glögg. U kunt dan zelf bepalen welke van uw zelf gemaakte Glühwein u het lekkerst vind. Na afloop mag u natuurlijk de recepten mee naar huis nemen om het nog eens te maken.

Gemeente: nijmegen
Geschikt voor aantal personen:
Categorie: Workshops
Subcategorie: Workshop

Details – 18 €/p.p.

Echte warme chocolademelk maken

Volgens grootmoeders recept chocolademelk maken? Wij leren u de kunst van het maken van chocolade melk. Tijdens deze workshop krijgt u professionele begeleiding en gaat u aan de slag met een duidelijk recept, professioneel keukengerei en verse ingrediënten. U kan ook genieten van de smaken peper, kokos en mint! Daarbij komt u ook nog is leuke feitjes en weetjes en informatie over de geschiedenis te weten.

Gemeente: nijmegen
Geschikt voor aantal personen:
Categorie: Workshops
Subcategorie: Workshop

Details – 18 €/p.p.