Enschede

Skicentrum Jorg Maser

Lekker skiën in Enschede of altijd al willen leren hoe je moet skiën? Ga dan naar skicentrum Jorg Moser. Als u met een groep gaat kan u ook voor een skiarrangement kiezen. Ga de uitdaging aan en begin met skiën.

Gemeente: Enschede
Geschikt voor aantal personen: 100+
Categorie: Actie en Avontuur
Subcategorie: Skicentrum

Details  10 t/m 16 p.p per uur 

Bowlen

Lekker gezellig met vrienden, familie of collega’s gaan bowlen? In Enschede is een gezellige bowlingcentra. Na het bowlen is het ook nog mogelijk om een lekker hapje te doen in het restaurant. Ook zijn er verschillende arrangementen waar u gebruik van kunt maken.

Gemeente: Enschede
Geschikt voor aantal personen: 1-200
Categorie: Actie en Avontuur
Subcategorie: Bowlingbaan

Details  20,- t/m 27,50 per uur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *