Uitjes in Den Haag

Golfclinic en Kroegentocht

Geniet op een van Rotterdams mooiste golfbanen van de prachtige omgeving, terwijl je les krijgt in een golfclinic. Onder leiding van een PGA Professional onderga je een simpele introductie in de golfsport of – bij meer ervaren groepen – een verbetering van je spel. Aan het eind van de clinic vallen prijzen te verdienen in de putting competitie. Na de clinic volgt een kleine kroegentocht in de Rotterdamse binnenstad om vervolgens eventueel neer te strijken voor een diner op een locatie naar keuze.

Gemeente: Rotterdam
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Amusement
Subcategorie: Golfbaan

Details – 75 €/p.p.

Tapas Tour

Tapas zijn kleine verrukkelijke hapjes. U heeft ze vast al eens gegeten. Bij de tapas tour in Den Haag zijn ze nog eens extra lekker tijdens een flinke stadswandeling door het centrum van de stad

Gemeente: Den Haag
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Eten en drinken
Subcategorie: Tapasbar

Details – 72.00 €/p.p.

Game met Segways Lunch en Dinner

Op zoek naar een leuk en origineel bedrijfsuitje? Beleef Den Haag op de iGo Segway; het coole en hippe vervoermiddel, dat inmiddels landelijke bekendheid geniet. Het arrangement met de iGo Segways bestaat uit de Discovery Game Den Haag en een workshop op de Segways.

Gemeente: Den Haag
Geschikt voor aantal personen: 20+
Categorie: Workshops
Subcategorie: Spelworkshop

Details – 49 €/p.p.

GPS Game City Tracks Rotterdam

Ontdek Rotterdam op een geheel nieuwe wijze met dit nieuwe spel, City Tracks. City Tracks is een leuke en vernieuwende combinatie van GPS-gaming, interactie, wandelen, gezelligheid en competitie. Het spel wordt gespeeld in teams. Elk team krijgt een smartphone met ingebouwde GPS-ontvanger mee. Op de telefoon wordt een plattegrond van de stad weergegeven, waarop telkens je volgende bestemming is aangeduid.

Gemeente: Rotterdam
Geschikt voor aantal personen: 10+
Categorie: Eten en drinken
Subcategorie: Eten

Details – ? €/p.p.

SEA LIFE Scheveningen

Met meer dan vijftig aquaria en 3000 dieren bezoek je de mysterieuze onderwaterwereld van de 7 wereldzeeén. Ontdek wat de 7 wereld zeeén te bieden hebben, van gevaarlijke haaien tot schattige zeepaardjes!

Gemeente: Scheveningen
Geschikt voor aantal personen: 1-200
Categorie: Amusement
Subcategorie: Aquarium

Details – 9 €/p.p.

Drievliet

Drievliet is een gezellig familiepretpark. Ga gezellig met het hele gezin een dagje naar Drievliet en geniet van de vele attracties. Ook kan u even een lekker hapje gaan doen in het restaurant.

Gemeente: Den Haag
Geschikt voor aantal personen: 100+
Categorie: Amusement
Subcategorie: Familiepretpark

Details – 22.50 €/p.p.

Madurodam

Ontdek het interactieve Madurodam van nu! Naast het bekijken van de miniaturen valt er ook heel veel te doen. Je kunt er containers op een schip laden, of ervaar hoe het is om een piloot op Schiphol te zijn. Bij Madurodam voel je je opeens heel groot!

Gemeente: Den Haag
Geschikt voor aantal personen: 1-500
Categorie: Bezienswaardigheden
Subcategorie: Openluchtmuseum

Details – 10.50 €/p.p.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *